NAAR DE ZON?

Vandaag denk ik aan al die mensen die deze zomer heel graag op vakantie willen. Want je zal, na een lente lang thuis te hebben genoten van de zon, maar aankomen met regen in Verweggistan. Waarbij ik me afvraag of je “óp naar de zon” kan zeggen als je bij vertrek uit eigen land al zon hébt.
Nou zijn er misschien  onder u die zeggen waar-maakt-dat-mens-zich-druk-om, maar dat probeer ik nou juist niet te doen. Jawel, het Keltisch muziekfestival op Ameland gaat niet door dus blijven we thuis. Maar de wereld vergaat niet en volgend jaar is er weer zo’n festival. CORONA en weder dienende, dat wel.

Daar waar zoveel zaken voorspelbaar waren is dat nou even niet zo. Maar één ding staat vast: ik duik zo meteen mijn zonnige tuin in. Óp naar de zon.

Over ingridvandenbergh

In mijn blog deel ik graag mijn passies met anderen. Passies op het gebied van schrijven, taal en beeldende kunst. Soms raakt de inhoud aan gevoelens en gedachten van anderen en ontspinnen zich dialogen die mij bij het schrijven niet voor ogen stonden. Ik vind dat boeiend en laat het graag gebeuren.
Dit bericht werd geplaatst in literatuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op NAAR DE ZON?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.