Daar zit een luchtje aan

daarzite

“Cher Monsieur Yves Rocher,

Heel hartelijk dank voor de prachtige verjaardagsgeschenken die u mij in het vooruitzicht stelt. Wat jammer dat u mij dit aanbod doet nét op het moment dat ik geen producten van uw cosmeticahuis nodig heb. Daardoor zou de prachtige sieradenset, waarmee ik volgens u ongetwijfeld de show zal stelen, bij u op de plank blijven liggen. Ook het gemis van een heerlijke parfum, het tweede geschenk dat u voor mij heeft gereserveerd, zou aan mijn geurgevoelige neus voorbijgaan.  Opmerkelijk daarbij is dat ik deze parfum, volgens u mijn favoriet, nog niet eerder bij u bestelde. Wat op zich een reden is mij met deze “noten der liefde” kennis te laten maken.

Door de voorwaarde – door u aan uw actie gesteld – een bestelling te plaatsen, zouden de te ontvangen geschenken toch enigszins aanvoelen als een parfum en sieradenset uit eigen doos. Daarom zou ik het zeer waarderen indien u mij deze geschenken, zonder enige tegenprestatie van mijn zijde, wilt toezenden. Daarmee zou ik mij, om met uw woorden te spreken, pas echt jarig voelen.

Met vriendelijke groet enzovoort enzovoort.”

(Op de bestelbon heb ik uiteraard geen artikelen ingevuld. Een vorige actie leverde mij een gratis lipstick op. Nou maar afwachten wat er deze keer gebeurt).

Over ingridvandenbergh

In mijn blog deel ik graag mijn passies met anderen. Passies op het gebied van schrijven, taal en beeldende kunst. Soms raakt de inhoud aan gevoelens en gedachten van anderen en ontspinnen zich dialogen die mij bij het schrijven niet voor ogen stonden. Ik vind dat boeiend en laat het graag gebeuren.
Dit bericht werd geplaatst in columns, literatuur, persoonlijk, proza en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Daar zit een luchtje aan

  1. En? Nu zoveel maanden later …Heeft het wat opgeleverd?

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.